Despre Imagon Oy

 

Înființată în 1988, compania Imagon Oy a avut o creștere și o dezvoltare rapidă în domeniul proiectării și producției de sisteme de iluminat pentru publicitate. Rădăcinile companiei noastre sunt în regiunea Kajaani, acolo unde  compania a fost inițial stabilită. Suntem o companie foarte serioasă, de încredere, inovatoare și deosebit de flexibilă. În ultimii ani, ca urmare a cerinței de externalizare a serviciilor și a pătrunderii pe noi piețe de desfacere am fost norocoși să găsim personal și companii cu valori similare în Norvegia,  Suedia, Germania, Franța, Italia, Estonia, Rusia și România.

Compania are propria  rețea de vânzare și acoperă majoritatea țărilor UE. Imagon, de asemenea, a încheiat mai multe parteneriate pentru instalarea de reclame luminoase cu companii din alte țări nordice, Europa Centrală și de Est, respectiv în țările baltice. Compania Imagon Oy reprezintă unul dintre cei mai mari producători de reclame luminoase și corpuri de iluminat speciale pentru publicitate din Europa de Nord.

Începând cu anul 2005, în Finlanda și Suedia, suntem cunoscuți sub numele de Imagon. În perioada 1988-2005, compania a funcționat sub numele de Kymppineon.

Imagon Ab,  filiala noastră din Suedia, a fost înfiintata in 1957 sub numele Metro Ljusreklam Ab. În anul 2008,  cifra de afaceri a companiei Imagon a fost de € 13,5 milioane de euro, iar grupul a înregistrat 98 de persoane angajate. Sediul central al companiei și unitatea de producție și dezvoltare a modulelor LED de mare intensitate, special create pentru producătorii de reclame luminoase, se află în Kajaani.