Lant de module LED de mare putere "Imagon"
Generatia 4.0

 

Cele mai importante corporații finlandeze, suedeze și norvegiene au selectat Imagon ca furnizor principal de reclame luminoase cu LED-uri. Expansiunea continuuă și activitatea noastră de cercetare și dezvoltare a făcut din Imagon un concurent important pe piața europeană de indicatoare și reclame luminoase.
Modulul profesional LED 4.0, dezvoltat de firma IMAGON, este fabricat în două tipuri diferite:

  • Versiunea de module LED profesionale "Lambertian" sunt ideale pentru iluminatul pe canal al literelor volumetrice și a casetelor luminoase cu o adîncime mai mare de 200 mm. Acest tip este special conceput pentru aplicații de mari dimensiuni astfel încât să asigure o eficienta a raportului calitate-preț.
  • Versiunea de module profesionale LED de mare putere "side-emitter" sunt deosebit de eficiente pentru iluminarea în canal a literelor volumetrice și a casetelor luminoase cu o adîncime a structurii mai mică, care poate fi chiar și de 40 mm. Acest tip de modul a fost proiectat special pentru aplicații de mici dimensiuni.
  • Sursele de de alimentare, pentru ambele tipuri de module, sunt furnizate de producători de renume care sunt consacrați pe piața LED-urilor.

Facilitățile noastre de producție, pentru modulele LED, sunt certificate în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001-2000 și ISO 14001-2004.
Inițial, module LED ald firmei IMAGON au fost fabricate doar pentru a fi utilizate ca o soluție proprie în producția noastră de litere volumetrice și casete indicatoare luminoase. În 2007, compania noastră s-a confruntat cu o creștere a sensibilizări opiniei publice față de soluțiile oferite de utilizarea modulelor de iluminat cu LED, atât din punct de vedere al costurilor reduse de întreținere și funcționare, cât și al calității oferite aplicațiilor care, atrag ca un magnet privirea trecătorilor.
De la începutul anului 2008, module LED IMAGON sunt disponibile pentru toți producătorii angrenați în industria publicitară care, au nevoie de produse de încredere, cu un cost redus și cu un grad ridicat de eficacitate luminoasă.
În prezent, suntem în măsură să vă oferim un serviciu tehnic, încadrat cu personal cu experiență, care pot și doresc să vă sprijine cu desene tehnice privind amplasarea ergonomică a modulelor LED în aplicațiile pe care compania dumneavoastră le realizează. Cunoștințele noastre tehnice și activitatea de cercetare si dezvoltare, testate în decursul timpului, în domeniul soluțiilor de iluminare a literelor volumetrice și a casetelor indicatoare cu module LED este la dispoziția dumneavoastră.